Titan in Nederland


Beschrijving:

Titan is naar Nederland gekomen om op zoek te gaan naar een baasje heeft deze ook gevonden maar helaas moet hij wegens omstandigheden herbemiddeld worden.  

Titan is een fijne hond om in huis te hebben. Hij is zachtaardig en luistert goed. Hij heeft wel degelijk een uitgesproken karakter en laat het merken als hij ergens iets van vindt. Knuffelen is het heerlijkste wat er is (hij valt soms van de bank van geluk en enthousiasme), maar spelen is ook heel leuk en eigenlijk vindt hij alles leuk. Titan is altijd vrolijk en maakt graag grapjes.

Hij ziet er prachtig uit met zijn vacht in herfsttinten en zijn honingkleurige ogen. Hij is vriendelijk tegen alle honden en mensen (volwassenen en kinderen) die we in de buurt tegenkomen. Grote groepen honden vindt hij even spannend maar als hij dan ziet dat ze hem niks doen is het goed. Het gaat ook heel goed met de reu hier in huis, die waren direct vrienden.

De kat vindt hij interessant, buiten vindt hij eekhoorns en konijnen ook interessant. Hij loopt na een week al goed mee aan de riem en luistert naar zijn naam, op veilige plekken kan hij als hij gewend is los. Nieuwe dingen pikt hij snel op en hij leert graag, hij vindt het heel leuk om dingen samen te ondernemen (ik denk dat hij hondensport ook heel leuk zou vinden en er goed in zou zijn want hij is erg lenig - zijn unique selling point is dat hij heel goed kan achteruitlopen).

Hij kan mee met de auto en met de tram, trein lijkt me ook geen probleem. Mee met hardlopen gaat goed, en ik denk dat hij ook goed naast de fiets kan lopen. Hij kan alleen zijn (dat is hier wel met de andere hond) en sloopt niet, heeft geen baknijd, is lief onder de douche en met tandenpoetsen.
Titan heeft veel liefde te geven!

Titan op video nog in het asiel: VIDEO4 (juli 2015) & VIDEO3 (mei 2015) & VIDEO2 & de dag dat hij binnen kwam: VIDEO1 (9 maart 2015) & tijdens een wandeling: VIDEO5 (aug 2015).

Titan met katten: VIDEO6 & VIDEO7 (11 sept 2015). Hij is voor het eerst sinds maanden uit het asiel buiten en heel blij.

Info vanuit het asiel in Spanje: Titan werd naar het asiel gebracht door zijn eigenaar omdat hij niet meer voor hem kon zorgen. Titan is een erg lieve hond. Hij gedraagt zich prima in het asiel. Hij is vrij rustig en vraagt om een knuffel als je voorbij loopt. Dan kwispelt hij lief met zijn staart en legt zijn kopje in je hand. Titan is een mooie hond met een prachtige tekening op zijn kop.

In het parque zit hij met dominante en drukke honden, maar Titan blijft rustig. Hij blaft niet met de rest mee. Hij is gewoon een probleemloze hond en daardoor valt hij waarschijnlijk niet op in het asiel. Jammer want hij is echt leuk!

 

Titan was brought to the shelter by his owner because he no longer could care for him. Titan is a very sweet dog. He is a well adjusted boy. Titan is calm by nature and he is always in for a big hug. He really loves kindness.  He loves to wag his tail while cuddling and puts his snout in your hand.
Titan is a beautiful dog with a gorgeous drawing of his fur.
 

 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla, Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 13 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend