Buddy


Beschrijving:

Buddy is een klein ruigharig reutje. Hij zit constant in een hoekje en is vreselijk onzeker naar andere honden. Hij is duidelijk niet op zijn plaats tussen al die honden. Hij geniet enorm als je hem lekker knuffelt. Het is een hondje dat blij is met aandacht. Een prima gezelschapshondje dat we hopenlijk snel plaatsen!!

Het is een heel klein humpie werd met mandje een een speeltje een een handdoek bij het asiel vastgebonden werd achtergelaten.

Eenmaal in het asiel heeft hij dagen lang zielig in het mandje gelegen met onder zijn pootje zijn speeltje en  \" sabbelde \" op zijn handdoek.
Toen hij bij de andere honden werd gezet hadden ze in no-time zijn speeltje kapot getrokken terwijl Buddy al tuttend verdrietig toe lag te kijken. Even later hebben ze ook zijn handdoek afgepakt en kapot getrokken. ....toen had hij niets meer!!

Hij is heel angstig, als andere honden zijn richting op kwamen vluchtte hij meteen en soms gilde hij het uit van angst.

Vandaag hebben 2 staigaires hem meegenomen naar hun logeeradres maximaal tot 31 januari want dan vertrekken ze weer naar Nederland. Ik zou hem niet plaatsen in een druk gezin, maar bij rustige mensen die hem lekker willen kroelen. Hij werd al getest op leishmania en als hij mag komen laten we hem castreren en meteen zijn tandjes lekker schoon maken (dit type hondjes heeft heel snel last van tandsteen).

Geboortedatum niet bekend,

Buddy trekt niet aan de riem en loopt mooi naast je.

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 21 Jaar


 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief