Pacha


Beschrijving:

Pacha is een heerlijke pittige dame, die wat heeft van een labrador. Ze is ongeveer 45 cm hoog.

Ze speelt graag met een balletje en vindt het heerlijk om met een groep andere honden te spelen en te wandelen, daar kan ze goed mee om gaan. Kleine keffertjes vindt ze helemaal niets, maar als die haar met rust laten laat zij ze ook met rust hoor.

Pacha woont bij een opvanggezin in Zaandam en daar wordt ze goed gesocialiseerd. Ze heeft vanaf jong pupje in het asiel van Benidorm gezeten en was helemaal niets gewend en moest wel heel erg aan de katten wennen, maar dat gaat al helemaal goed.

Het gaat goed met Pacha in het opvanggezin. Aan de telefoon vertelt het opvanggezin heel vaak dat het een schatje is.Ze gaat goed om met de andere honden in huis, ook de kinderen die in huis zijn ( 8 en 10 ) gaat hartstikke goed.

Pacha kan hard rennen, ze gaat als een speer. Ze loopt los in het park en luistert goed. Als ze wordt geroepen dan komt ze meteen. En als ze een beetje te ver wegloopt komt ze gauw terug om een knuffel te halen. Ze kijkt je dan aan zo van heb ik het goed gedaan en rent ze weer verder. Ze gaat ook het water in en haalt er van alles uit, ze speelt heel leuk met stokken en balletjes.

Er staan ook nog wat oude foto\'s tussen van toen ze nog in het asiel van Benidorm zat! Ze hadden echt met haar te doen, van pup af aan was ze daar en ze snakte zo enorm naar aandacht!

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Labrador (mix) / Retriever (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 16 Jaar


 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend