Lufo/Stitch in Nederland


Beschrijving:

Update van het opvanggezin

Dit is kleine lieve stitch. Een ondeugend draakje met een hart van goud. Hij doet geen vlieg kwaad maar soms wat onzeker naar andere honden. Hij is bijna 3 jaar en heeft zijn eerste jaren samen met zijn zus in een achtertuin geleefd bij een gezin met kleine kinderen. Hij is super sociaal naar mensen en kinderen. Maar mist nog wat opvoeding. 

Met honden kan hij ook maar hij moet ze wel even leren kennen. Zijn eerste reactie kan fel zijn. Uit onzekerheid maar als je even een paar minuten geduld hebt dan zakt zijn spanning en gaat het goed. Hij kan misschien wat kieskeurig zijn met wie hij speelvriendjes wil zijn maar als die eenmaal gaat spelen is het goed. In zijn spel is hij lekker ruig en energiek. Met de andere hond bij ons in huis gaat het prima. 

Hij is lief naar kinderen zowel naar onze baby als onze andere 2 jonge kinderen. Al is samen spelen met de hond nu nog niet handig omdat hij erg enthousiast is als er een bal/touwtje in het spel komt. Die pakt hij dan uit de hand en dan zit er wel eens een vinger tussen. Maar alles zonder boze bedoelingen. Hij vind het gewoon onwijs leuk. Toch zal hij het beter doen in een gezin met grote kinderen. Dit door zijn enthousiasme en de beweeglijkheid en drukte van jongen kinderen. Hij wil mee doen en mee spelen en graag bij je zijn. 

Het is een knuffelbeer die heerlijk bij je komt liggen en wil knuffelen. Ook vaak zijn speeltouw op je been komt neerleggen zodat je met hem kan spelen. 

Deze knappe gecastreerde man is wel een draakje en weet precies wanneer je weg bent zodat die op de keuken of op de bank kan gaan liggen. Maar alles met lieve puppie oogjes. Hij zal dan ook zeker nog een stukje opvoeding nodig hebben. Hij leert snel en graag en is graag met je bezig. 
Hij is gewend aan de bench en slaapt hier nu in de nacht in en kan al even alleen thuis zijn. Hij is zindelijk in huis. In de tuin begint hij te leren dat het niet mag. 

Stitch is leishmania positief en onder behandeling. Vertoont geen klachten. 

.........…........

Lufo (Thor) en Lufi (Simba),kwamen als puppy in het asiel. Na 4 maanden werden zij samen geadopteerd maar kwamen weer terug na 2 en een half jaar. Ze hebben dus altijd samen gewoond bij één familie.

Ze zijn vrolijk en sociaal, een tikkie druktemakers maar wel opgevoed. Zij kunnen NIET met katten overweg.

Filmpje in het water https://youtube.com/shorts/WDAi2VVsopY?feature=share

Filmpje dat hij netjes terug komt https://youtube.com/shorts/Z2NdK6R6ycE?feature=share

Filmpje in Nederland https://youtu.be/AI58IFchWfk

Filmpje in de kennel https://youtube.com/shorts/jLpJy3x4B5A?feature=share

Hij is dol op spelen met een bal! https://youtu.be/7svw__zu2Ow

Lufi (Thor) y Lufo (Simba),

https://www.youtube.com/watch?v=CIwk-5_Og24

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Bull terrier (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 5 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend