Arno-Adoptado


Beschrijving:

update: Arno is 24 april 2022 anoniem achtergelaten in de buitenkennel van het asiel. Er zat een briefje bij met daarop de tekst we kunnen helaas niet meer voor hem zorgen. Het is een lieve hond. Dat is nu een jaar geleden. Arno loopt netjes mee aan de lijn. zie ook het laatste wandelfilmpje

Arno is een knappe, rustige en stabiele hond. Hij vermijdt druktemakers, hij gaat ze letterlijk uit de weg. Het liefst wandelt hij relax met je mee, snuffelt hier en daar wat rond, nooit wordt er aan de lijn getrokken.

Hij kan met reutjes en teefjes zolang ze niet te uitbundig of heftig zijn. Ook met katten kan hij om.

Arno houdt erg van lichamelijk contact, komt vaak tegen je aanplakken...zijn leven in een kleine kennel maakt hem wat apatisch maar eenmaal in een thuis-situatie keert dit snel weer om .

Arno zoekt een gouden mandje bij mensen die net zoals hijzelf ; stabiel en rustig zijn. Aandacht, knuffels en kwalitatieve wandelingen zijn een must.

Dit is Arno. Dat is zijn nieuwe naam. Arno is het intussen wel gewend van hand tot hand te gaan want er wandelen steeds verschillende mensen met hem. Alles met de beste bedoelingen maar voor Arno is er tot nu toe geen vaste verblijfplaats bij een liefhebbend baasje geweest.

Meer informatie ontbreekt nog, maar je kunt hem zien in de filmpjes.

Filmpjes:
Het knappe koppie van Arno NIEUW!
Hier Arno met langzittertje Verona
Een wandelingetje met Arno en Tess
Met Folk
Arno de statige buiten met Philip
We doen een wedstrijdje over elkaars pies heenpiesen Arno en Coco
Arno en Yako gezellig uit in de campo
Arno samen met Yako aan de wandel
Samen met Listo. Listo is al geadopteerd, maar arno is nog beschikbaar.

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 3 Jaar


 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend