Tess


Beschrijving:

Tess en Lyra werden samen anoniem achtergelaten sNachts in het buitenhok van het asiel. Zonder uitleg over de reden waarom. Over haar verleden weten we dus niets. Geen probleem voor ons want voor beide gaan we tot het uiterste en zoeken een nieuw liefdevol plekje . Lyra is intussen geadopteerd  maar Tess blijft in haar kleine kennel achter.

Tess is superlief voor mensen, zoekt ze op en wil er liefst zo dicht mogelijk bij zijn. Knuffelkont tot de 2de macht. Ze is ook gek op haar balletje en kan heerlijk spelen en rennen.
Tess vindt de meeste honden leuk en kan er goed mee om.

De stress in het asiel valt haar zwaar. Daarom gaat het soms minder goed met bepaalde honden en lijkt ze kieskeurig . We houden daar rekening mee bij het uitlaten. Eenmaal weg uit het asiel/ de stress is ze een super-girl met vrijwel elke hond. 

Voor Tess zoeken we een liefdevolle, actieve familie met tuin. Mensen met ervaring en know how in ontstressen van asielhondje .  Een oudere/ rustige hond zou meerwaarde zijn voor Tess . Voel jij je aangesproken; contacteer ons snel via Sphoek of protectora la Nucia 
 

Filmpjes:
Tessie sloopt even fijn een paar balletjes
Een wandelingetje met Tess en Arno
Het lekkere koppie van Tess
Tess samen met Linda (geadopteerd) aan de wandel
Tess lekker aan het spelen


 

 

Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 4 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief