India in Nederland


Beschrijving:

Mooie India verblijft nu een aantal weken bij mij in de opvang en ze heeft zich helemaal aangepast aan het wonen in Nederland. Ze woont hier met nog drie andere honden, twee teefjes en een reu, dit gaat helemaal goed.

Samen met de andere honden kan ze goed alleen thuis blijven wanneer ik ga werken, ze blaft of piept dan niet. India is waaks, blaft twee keer wanneer er op de deur geklopt wordt maar blaf niet door. Ze sloopt niks. Begint nu een beetje te spelen met een touw of ander speeltje, een bal is leuk maar niet om terug te brengen. In huis is het een super relaxte hond, gaat ergens liggen en loopt niet heen en weer. Ook is ze graag buiten, liggend of kijkend uit het hekje. Bezoek ontvangt ze enthousiast zonder te springen oid daarna gaat ze weer ergens liggen.

Elke dag gaan we naar het natuurgebied om daar lekker los te lopen en te pootjebaden, zwemmen doet ze niet. Ze zorgt er altijd voor dat de voetjes de grond blijven raken. Op het kleine strandje wordt naar hartenlust tikkertje met de anderen gedaan. Of wanneer ze even uitgerend zijn even lekker door de struiken snuffelen. Tijdens de wandeling houdt India mij goed in de gaten, wanneer er een sprintje getrokken is wordt er gelijk weer gekeken of ik ook nog in de buurt ben. Wanneer het tijd is om te gaan en ik roep haar komt ze gelijk om zich aan te laten lijnen. Dit is dus een heerlijke hond om lange wandelingen door de natuur te maken!

India is een grote sterke hond, dit kan je soms voelen aan de lijn maar ze maakt grote sprongen hierin! India spring zelf in de auto, gedraagt zich super netjes bij de dierenarts. Katten en India is geen goed match. India vindt het leuk om elke dag een langer rondje te lopen maar wanneer dat niet gebeurd merk je dat niet aan haar gedrag in huis.

India was in het asiel best afgevallen maar ze komt nu elke week een kilo aan en zit bijna weer goed in haar vel. Ze weegt nu 29 kilo.

Wie gunt deze senior dame nog een plekje in zijn/haar huis en hart?

Een labradormix die door familie omstandigheden niet kon blijven en bij het asiel werd afgegeven.

Met haar 9 lentes is ze bijna onzichtbaar in ons asiel terwijl net op dit punt in haar leven een liefdevolle thuis met een warme mand cruciaal zijn.

India woont nu al een geruime tijd in ons asiel en zo hebben we haar goed leren kennen.
Het is een lieve aanhankelijke hond die vol in het leven staat.  Ze wandelt graag en heeft best wat energie. In de groep met reuen en teefjes gedraagt ze zich goed, ze kan met alle honden overweg. Ze dringt zich niet op en gunt andere honden in haar park evenzeer een knuffel en moment van aandacht.

Met een volwassen hond geniet je intens en besef je dat je hem een fijn leven geeft. Je krijgt er enorm veel van terug en jij bent dus diegene die de hond een mooi 2e leven geeft. Interesse? Stuur dan een mailtje , India en wij zijn er klaar voor!

Filmpjes

Echt aan het genieten in huis https://youtube.com/shorts/qlwbloEPke0?feature=share

Ze wordt geaaid https://youtube.com/shorts/Sy5b5wz1mPg?feature=share

Lekker eten in huis https://youtube.com/shorts/WdPuKMs_d6k?feature=share

Ze wordt fijn geaaid https://youtu.be/d5W_0kg4AJI

Lekker snoepen en knuffelen https://youtube.com/shorts/X4gSe5rg1pg?feature=share

Buiten spelen https://www.youtube.com/watch?v=6eh5Hx_vKeQ

 

 

Sexe: Teef
Soort: Labrador (mix) / Retriever (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar
Plaats: Heinenoord
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend