Maruka in Nederland


Beschrijving:

Gezocht leuke baas met in ieder geval 1 ander hondje. 

Maruka zit inmiddels al weer een tijdje bij een gastgezin in Nederland en heeft zich ontwikkeld tot een heel gezellig en makkelijk huishouden. Ze loopt inmiddels los mee op het hondenstrand en springt in de auto als we weggaan. Ze gaat mee op visite en pakt af en toe een terrasje mee. Toch heeft ze ook nog een gebruiksaanwijzing die voor ons geen probleem is maar daar zoeken we wel de juiste baas bij.

Ze gaat graag zelfs bij de buren buurten en gaat daar dan een paar uurtjes op bezoek, meestal probeert ze daar rond het avondeten te zijn en daarna wil ze natuurlijk weer naar mij toe om daar ook een hapje mee pikken van het avondeten voor de honden. 

 er staan ​​twee huizen naast elkaar met een omheining eromheen dus als ze van de ene naar de andere gaat is het allemaal omheind. Maruka is samen met pups in het asiel in Spanje gekomen en ze was heel erg bang voor mensen. Ik kon haar niet aanraken en ze wilde niks van je weten dat ze te blaffen waren en zelfs je op de manier weg te jagen op een gegeven moment kreeg ik toch wat met haar op een van mijn bezoeken aan het asiel en ik heb met een vrijwilliger die in Spanje woont, woont één persoon om met haar aan het werk te gaan, zodat ze in ieder geval op één of andere manier aangelijnd kunnen worden en mee kunnen wandelen.

Toen ik naar Nederland ging, kon ik haar niet meenemen. Met kleine moeite vooruit zijn we inmiddels zo ver dat ze het zo ontzettend goed doen en ze precies weten hoe het in huis werkt. Ik kan haar inmiddels aanlijnen kan haar op haar borstje aaien en op haar hoofdje zachtjes aaien zelfs op haar rug mag ik nu kriebelen. 

Ook voor mij loopt ze nog wel eens weg en voor vreemde mensen is ze niet bang maar ze laat zich niet door ze aaien. Ik zoek een huisje voor haar waar ook andere hondjes wonen, ze kan nog veel verder komen dan waar ze nu zijn als ze meer één op één aandacht krijgen. Ze ligt ook graag naast je op de bank, maar ik zit vaak in de keuken met de opvang van honden. 

Ze is naar mijn toe enorme trouw en dat zal ze ook naar haar nieuwe baasje worden. Het is geen hondje dat wegkruipt voor vreemde mensen, ze staan ​​​​rustig naast je te kijken of je wat lekkers hebt. Maar ze laat zich gewoon niet aanraken door vreemde mensen. Ze is ook niet bang voor geluiden of van de stofzuiger etc, ze gaat heel graag mee wandelen en dan loopt ze echt te genieten.

Maruka kan heel goed met katten en heeft absoluut geen jachtinstinct. Ze kan goed met andere honden en begint tegenwoordig zelfs honden uit te dagen om te spelen op het hondenstrandje

Ik vind dat je heel veel van Maruka krijgt en ik ben er van overtuigd dat ze nog veel verder kunnen komen dan waar ze nu is. Ik heb altijd wisselende opvangenden in huis en kan daardoor te weinig in Maruka investeren.

Maruka werd op straat gevonden samen met haar pups. Er werd gemeld dat er nog een moederhond met pups zou lopen, maar zij werd helaas niet gevonden. Maruka werd van straat meegenomen met haar pups en ook de pups van de andere honden werden door haar verzorgd. Ze heeft alle 10 de pups met heel veel liefde en zorg groot gebracht. Als een leeuw beschermt hij de kleintjes.

Nu zijn alle pups geadopteerd en blijven zij achter in het asiel. Maruka is een angstig hondje dat het vertrouwen in de mens niet meer terug moet krijgen. Beetje bij beetje durven ze meer en wachten ze nu totdat iemand met heel veel liefde en geduld haar wil adopteren. Het is een ontzettend leuk klein hondje om te zien, denk 35 cm schofthoogte

Filmpjes:
Ze wil op haar eigen plekje op de bank https://youtube.com/shorts/UMGCuZRAPV8?si=Kau7iudQo1N-TEw8

Lekker mee wandelen  https://youtu.be/IetdV5TtjMQ?si=P4UTUSyI4X3ZJnhq

Braaf loslopen
Op de bank
Ze wordt geaaid
Mee wandelen

Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 5 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend