Kadida in Nederland


Beschrijving:

Update van het opvanggezin

Kleine Kadida is al snel gewend in huis! Ze vindt de bench een fijn slaap- en rustplekje. Op een klein ongelukje na is ze ook al zindelijk. Ze is nieuwsgierig, speels en echt enorm knuffelig! Ze gaat top met andere honden, loopt relaxt aan de lijn en al gewend aan fietsers en hardlopers. Autorijden is ook geen probleem. We hebben haar al meegenomen naar een restaurant en haar laten wennen aan grasmaaier, tv en stofzuiger. Dat vindt ze dan een halve minuut spannend en daarna is ze gewend. Ze leert dus super snel. Hiermee heb je echt een heel gezellig, vrolijk en trouw maatje in je leven! Je kunt komen kijken in Hoogmade en wandel dan vooral een keertje mee.

Kadida is nog het enige teef pupje van Chapa. Ze is erg lief en lijkt 1 van de rustigste tussen haar broertjes. Chapa werd samen met haar pups naar het asiel gebracht vanwege gezondheidsklachten van de eigenaar.

Zij is inmiddels ruim 4 maandjes oud en nu is het de perfekte tijd een geschikt baasje voor haar te vinden. Je kunt haar ontmoeten bij het gastgezin in huis.

Filmpjes:

Spelen met een bal in de tuin https://youtu.be/a6FKOIsQlR0

Compilatie filmpje https://youtu.be/9ODaaNQXS0E

Lekker wandelen https://youtu.be/09HiYkBwXFE

Kadida met scholieren bij het asiel
 

In het park https://youtube.com/shorts/fqdPKlTui28?feature=share

Op het kantoor https://youtube.com/shorts/t1ZtuGOtK2s?feature=share

Op schoot https://youtu.be/9wSFPy5Ux2o

-

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Pitbull/Stafford mix
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 1 jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend