Sole in Nederland


Beschrijving:

 

Sole zit bij een gastgezin in huis samen met een andere galgo. Sole gaat heel graag wandelen, liefst zo lang en vaak mogelijk en ze loopt dan het liefste  achter Mercurio aan dat is de andere galgo van het gezin.. Hoewel ze nog niet aan alles gewend is gaat het al heel goed, op straat. Op straat zeggen alle mensen dat ze zo ontzettend mooi is en dat is ze ook echt. Ze is mooi statig en heeft een schofthoogte van 72 cm hoog dus ze is echt flink. Ze is wel fijn zoals een Galgo is dus als ze haar lange benen opvouwt is ze veel kleiner. Galgo's zijn van nature in huis rustig en willen buiten even lekker rennen want hard kunnen ze, daar zijn ze voor gemaakt.
Katten vind ze niet zo erg leuk en die wil ze nog wel eens plagen.

Ze is een hele lieve hond die zich heel braaf gedraagt in huis.
In het begin was alles natuurlijk nog spannend.
We zoeken voor deze majestueuze hond een huisje waar ze ook een lekkere tuin hebben en graag een andere hond waar ze zich aan kan 

Sole, Tano, Tina, Pansy en Escarcha werden uit een perrera gered. Ze hebben het geluk gehad dat vele mensen zich voor hen hebben ingezet om ze te redden en nu zijn ze veilig in het asiel. Nu alleen nog baasjes vinden voor deze lieve honden.

Filmpjes 

Netjes mee wandelen https://youtube.com/shorts/PWooxaK_a5U?si=6G-Cl8fFnBzIfmjx

 

Sexe: Teef
Soort: Galgo
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 3 Jaar
Plaats: Tilburg
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend