Pancho in Nederland


Beschrijving:

Pancho is in Nederland en logeert totdat hij een eigen baasje heeft bij een gastgezin en haar 2 honden. Er is ook nog een andere pup en daar speelt hij heel graag en leuk mee. Hij apporteert graag.
Hij heeft nu een schofthoogte van 30 cm ongeveer en zal volwassen tussen de 40 en 42 worden denk. Een kleine middelmaat dus.
Kleine Pancho is echt een schatje en een knuffelkontje. Hij zit of ligt heel graag bij je en doet al gauw zijn oogjes dicht als je hem optilt en drukt dan zijn hoofdje tegen je aan. Hij mag op dit moment ook boven slapen. Het is ook en heel slim hondje en hij leert heel snel. hij redt zich goed tussen de andere honden. Pancho was al heel snel zindelijk. Hij loopt netjes mee aan de lijn en is geen bang hondje. Hij zal ook een prima gezinshondje zijn.
Hij speelt heel graag en is dan heel leuk om naar te kijken. Hij gebruikt zijn pootjes om dingetjes te pakken. Als hij iets niet mag dan strekt hij zijn pootje naar je uit om het goed te maken.

Hij werd samen met drie andere pups anoniem in de buitenkennel van het asiel in Spanje achtergelaten. Allemaal zijn ze heel aanhankelijk en sociaal met andere honden. Het is duidelijk dat ze gedumpt zijn. Niemand is naar ze komen zoeken en het waren ook gelijk 4 jonge hondjes van verschillende leeftijden. Pancho is 1 van de kleinere en wordt heel graag geknuffeld. Als je hem optilt duwt hij echt zijn hoofdje tegen je aan.

Pancho is niet bang en zal een heel leuk gezinshondje zijn.

 

Filmpjes

In huis en spelen in de tuin https://youtu.be/oFKViPUIcvc

Lief knuffelen https://youtube.com/shorts/rH6-O6Pm_zI?feature=share

In het puppyverblijf https://youtube.com/shorts/SRb6uosru34?feature=share

Even knuffelen https://youtube.com/shorts/hcKrwkJ2_0Q?feature=share

Tussen andere pups https://youtube.com/shorts/kpE_VUn72aY?feature=share

--

Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 5 maanden
Plaats: Nijkerk
Tel. nr.: 0653764642

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend