Guus/Guillaume in Nederland


Beschrijving:

Guus is een leuk enthousiast en superlief kereltje van een jaar oud. Hij was vorig jaar geadopteerd toen hij nog een pup was maar is nu terug bij onze stichting gekomen. De reden was in feite dat Guus niet los mee kan lopen met uitlaten. Nu hij bij ons in de opvang is zien wij dat hij aan de riem goed meeloopt als we een blokje rond gaan in het dorp. Hij kijkt zijn ogen uit en is overal in geïnteresseerd. 

Ook gaat hij mee met onze hondjes naar het omheinde honden speelveld en daar vermaakt hij zich prima en loopt daar los te genieten.

In het bos is hij wat onrustig aan de riem omdat dat al de geuren ineens zijn neus binnen dringen. Hij is gezond nieuwsgierig. Ik laat hem dan stil staan en loop daarna door, hij begint te begrijpen dat je in het bos rustig de tijd moet nemen om er te struinen. 

In het omheinde speelveld laten we hem lopen met een sleeplijn aan zijn tuig, hij vind dat geweldig. Guus vind het erg onplezierig als je hem ineens bij zijn halsband pakt dus hebben we het zo opgelost om hem weer aan de hand mee te kunnen nemen als we terug naar de auto lopen. In huis is hij echt de rust zelve, lekker luieren, heerlijk eten en op zijn tijd een kluifje weg knagen vind hij geweldig om te doen. 

Het is echt een zeer tevreden mannetje die na een fijn wandelingetje of buiten in de tuin een partijtje voetbal of gooien met zijn bal tevreden in zijn mand gaat liggen om zijn rust te nemen. Guus heeft wel een omheinde afgesloten tuin nodig, zoals bijna iedere podenco.

Ook zal hij een hondenvriendje zeker waarderen dat kun je wel zien op de foto's.

Bent u degene die dit lieve ventje een tweede kans wil geven? En die het niet erg vind om met hem aangelijnd te gaan wandelen? Dan denk ik dat u een vriend voor het leven vind in Guus.

Filmpjes:
Uitwaaien op het omheinde hondenveld 
Spelen in de tuin 
Hij wordt even opgetild 
Pups spelen met een balletje 
Met andere pups 
Vrolijk in het asiel 
Guus is een lief hondje 

Sexe: Reu
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 1 jaar
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend