Dalma


Beschrijving:

Dalma heeft echt heel veel pech gehad in haar leven. 

Ze kwam drachtig in het asiel terecht waar haar pups zijn geboren. Alle pups werden geadopteerd, maar zij bleef achter. Ze heeft zoveel levenslust, energie en liefde te geven. 

Ze werd geadopteerd, maar dat ging helemaal mis. Soms hebben mensen andere verwachtingen en lijkt het erop dat ze niet nadenken over wat het hebben van een hond inhoud. Ze hebben aandacht, training en geduld nodig. Helaas belandde Dalma weer terug in het asiel.

Na een lange tijd kreeg ze de mooie kans om bij een lieve familie te wonen. Dalma heeft laten zien hoe geweldig ze is. Heel lief met de kindjes. Toch mocht dit ook niet lang duren. Het baasje werd ernstig ziek en helaas hebben ze de moeilijke beslissing moeten nemen om Dalma opnieuw terug naar het asiel te brengen. Hoeveel pech kan een hond hebben?

Dalma is gek op water en ze gaat goed mee in de auto. De vrijwilligers zijn gek op haar en Dalma zal een actieve familie nodig hebben die leuke uitstapjes met haar wil maken in de natuur en plekken waar ze heerlijk kan zwemmen en rennen. 

​Filmpjes:
Calais en Dalma samen aan de wandel
Lekker even ravotten met Dalma

Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 7 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend