Talia in Nederland


Beschrijving:

Talia is een lieve rustige pup met een schofthoogte van 40 centimeter en gewicht van 11 kilo is ze een compacte hond. Ze belandde in Spanje in het asiel nadat ze in een veld werd gevonden. In het asiel heeft Talia zichzelf vaak weggecijferd en liet ze zich alleen even zien wanneer er vrijwilligers aanwezig waren. In een hoekje liggen en de boel bekijken voelde voor haar het veiligst.

Talia heeft behoefte aan een baas die haar goed begrijpt en kan anticiperen op haar behoeften en haar vooral niet forceert. Soms heeft ze een beetje extra steun nodig om over obstakels heen te komen waarbij ze duidelijke begeleiding en aanmoediging nodig heeft. Want lieve kleine Talia is nu nog verlegen en soms ook erg onzeker. Dit heeft ze vooral naar mensen want met sociale/stabiele honden kan ze het juist wel goed vinden. Het liefst plaatsen we Talia dan ook bij mensen (of gezinnen met oudere kinderen 6+ jaar oud) die ervaring hebben met onzekere honden maar die ook een lieve stabiele hond hebben waar Talia aan kan optrekken. Bij het gastgezin waar ze nu verblijft heeft ze de steun van een hond en daar heeft ze heel veel aan op allerlei vlakken. Zoals samen spelen maar ook samen alleen thuis zijn (nu nog max 2 uur) en samen slapen.

Talia is zo goed als volledig zindelijk, knabbelt elke dag graag op een kauwstaaf en rent als een dolle rondjes met haar honden vriend. Ook wordt ze graag geaaid en geknuffeld door mensen die ze 100% vertrouwt.

Met veel geduld en heel veel liefde zal Talia ongetwijfeld uitgroeien tot een trouwe en dankbare hondenvriendin.

Ze verdient een baasje die haar veel liefde, aandacht en de zorg kan geven die ze nodig heeft en haar helpt om haar vertrouwen in mensen en de wereld te herstellen.

Ze is vanaf het begin af aan dikke vrienden met het zoontje van 6 jaar bij het gastgezin. Daar zit ze graag bij om te knuffelen.

Ze slaapt en zoekt haar rust in de bench waar ze dan zelf in gaat liggen met het deurtje open.

 

Talia is samen met Clio in het asiel gekomen. Talia is een rustig pupje die blij is als ze wat aandacht krijgt. Als de rest van de pupjes erg druk waren ging zij in de mand zitten inmiddels komt ze wel wat meer voor zichzelf op. Ze is vorige week voor het eerst mee wandelen geweest. Ze deed dat heel erg goed en liep eigenlijk al pittig mee. Ze genoot ervan.

Filmpjes 

Met een hond in huis spelen https://youtu.be/sVY5hkcBbJY?si=epQgeETs5zrIv0UE

In het puppypark https://youtube.com/shorts/SNvwFZE21Do?si=FmsJqO3z58YTBGF-

 

GEINTERESSEERDE!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 6 maanden
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend