Amor in Nederland


Beschrijving:

Amor kan goed met katten.

Amor is een heel bijzondere hond. Hij heeft best pech in zijn leven gehad en heeft een aangeboren vreemde poot maar hij is altijd vrolijk en happy. Hij is tegen alles en iedereen lief. Hij kan met alle honden omgaan, is niet dominant. Deze schat is dol op kinderen. Hij kan buiten loslopen en blijft goed bij je. Helaas mogen de honden zelden mee wandelen maar als hij mee mag is hij zo aan het genieten. Hij kan beperkt lopen met zijn poot, hij gaat kreupel lopen als hij veel wandelt daarom kan hij geen grote afstanden lopen. Het mooiste zou iemand zijn met een grote tuin of erf waar hij Lekker kan scharrelen.

In Nederland zit trouwens een zaak waar ze protheses maken voor honden met afwijkende poten. Er is ook een crowdfunding aan verbonden die geld inzamelt om honden zoals Amor uit een asiel ook te kunnen helpen. 

Oh ja Amor vindt het super leuk om tegen je aan te staan en dan kun je bijna met hem dansen, op een paar fotos zie je hem zo staan.

Filmpje dat hij lief de kat likt https://youtu.be/7ZKJkT0_29I

Filmpje in het hondenpark https://youtu.be/gaVpWUOMNcs

Filmpje dat hij geknuffeld wordt https://youtu.be/X1j2MtfBnII

Filmpje in een omheind losloopgebied https://youtu.be/CpCxhAoBwGU

Filmpje dat hij losloopt https://youtu.be/fBBv-6LCMYA

Filmpje dat hij knuffelt met een vrijwilligster https://youtu.be/5NMeNSJ2Kbw

Filmpje in het park https://youtu.be/LqNpd6z61XU

Filmpje dat hij samen met Luka los is in een hondenpark https://youtu.be/5RkSjYAPTMs

Filmpje in het asiel https://youtu.be/ORonNWnzpuc

Lunalu, Shyla en Amor werden door de eigenaar naar het asiel gebracht, omdat ze niet onder de juiste hygiënische omstandigheden gehouden werden. Het zijn nog maar pups van ongeveer 9 maanden oud. Het zijn mooie grote honden.
Amor, het reutje, heeft sinds zijn geboorte een misvormd pootje waar hij geen last van heeft. Hij kan er normaal mee lopen en heeft er geen pijn aan.

.

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Mastin mix
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 6 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend