Jet/Meghan


Beschrijving:

Met pijn in mijn hart moet ik voor Jet een nieuw, liefdevol thuis zoeken omdat ik haar, door mijn toenemende fysieke klachten, niet meer de beweging kan bieden die ze nodig heeft. Ze is de liefste, meest aanhankelijke hond die ik ken. Een echte ‘mensenhond’, ze vertoeft heel graag in onze nabijheid. Ze kan een aantal uren alleen thuis zijn. Over het algemeen luistert ze buiten perfect maar als halve jachthond (Galgo Espagñol) vindt ze klein wild en watervogels reuze interessant en dan zijn de bananen lastig uit haar oren te verwijderen. Voor grotere dieren zoals paarden, koeien en zwanen is ze gelukkig bang. Zo ook voor vuurwerk. Speuren vindt ze een leuk tijdverdrijf. Jet is ca. 60cm hoog, atletisch gebouwd en vrij sterk. Ze kent veel commando’s die ze heel graag uitvoert, liefst voor een beloning.

Uiteraard heeft Jet ook wat issues. Van de drukke omgeving waar ik woon wordt ze niet erg vrolijk. Ze raakt snel overprikkeld van veel decibellen producerende voertuigen, zoals knetterende brommers of scooters, en probeert daarnaar uit te vallen. Ze wordt ook wat onrustig van luidruchtige, jonge kinderen maar ze is wel er lief voor hen en zal hen nooit iets doen.
Haar andere helft is vermoedelijk een bewaker van huis en erf (Mastin Espagñol). Een hondenpension is geprobeerd maar Jet voelt zich niet prettig in een roedel of een met tralies afgesloten kleine ruimte.

Ik zoek voor Jet een thuis, idealiter zonder jonge kinderen en huisdieren, in een erg rustige omgeving waar ze geen last zal hebben van verkeerslawaai. Een omheinde buitenruimte zou helemaal ideaal zijn.

 

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 5 Jaar
Plaats:
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend