Ginger in Nederland


Beschrijving:

We hebben begrepen dat Ginger door facebookgroepen van deze site is gehaald en daarna massaal is gedeeld. Dat was niet onze bedoeling. Ginger wordt via de stichting bemiddelld en we hebben een duidelijk profiel voor ogen.

Voor Ginger zoeken we een adres waar al een ander hondje is. Dat andere hondje moet een lief hondje zijn voor andere hondjes omdat Ginger dat ook is.

Ze ligt heel graag bij een ander hondje in de mand. Ginger ligt ook heel graag bij je op de bank te knuffelen.

Ze is geen allemans vriend. Door haar verleden laat ze zich door vreemde mensen niet aanraken. Ze komt wel in de buurt en ze gaat gewoon haar eigen gangetje maar ze blijft net buiten bereik van je handen. Ze is in huis erg lief en heel braaf. Ze hoeft niet in de bench of in de gang, 's nachts slaapt ze nu lekker op de bank.

Ginger past het beste bij een huishouden waar geen kinderen wonen. Vanaf 18 jaar zou wel kunnen.

Ze is een heel erg leuk hondje, als ze je kent komt ze lief knuffelen en gek doen met je.

Wandelen vindt ze heerlijk en ze loopt dapper mee. Bij kou weer krijgt ze een trui aan. 

Ginger is een mix terriertje. ze vindt het leuk om achter de struiken op vogeltjes en muisjes te jagen. Ze past bij mij door de omheining en gaat daar af en toe de tuin uit. Daarom moet de tuin goed omheind zijn. we zoeken geen appartement, ze scharrelt te graag in de tuin.

Ze kan inmiddels heel goed los bij het gastgezin. We hangen er dan wel een sleeplijntje aan zodat we haar weer te pakken krijgen als we bij de auto zijn. Ze gaat tijdens de wandeling zo naar andere honden toe en is niet snel bang. Ze rent en dolt en is helemaal in haar element. Ze loopt waarschijnlijk wel goed mee maar ze laat zich buiten nog niet altijd pakken. 

 

Filmpje los in de sneeuw https://youtu.be/SXmVNDVU8Yc

Filmpje dat ze lekker los rent https://youtu.be/8dfkLxcGlRQ

Filmpje dat ze geknuffeld wordt https://youtu.be/NazMVOXrs-A

Filmpje met Catoo https://youtu.be/i-pldP34HXk

Filmpje dat ze in het asiel loopt https://youtu.be/gBXh7Bv2G4g

Filmpje dat ze aandacht krijgt https://youtu.be/XCNrAfukHSY

Ginger is een klein dapper hondje. Ze had zoveel honger dat ze bij een landhuis op zoek ging naar eten. De bewoner zag haar en heeft haar eten gegeven. Ook zag hij dat ze op het punt stond om te bevallen, dus heeft hij voor Ginger een bedje van stro en dekens gemaakt. Wat zijn we blij dat deze bewoner zo goed voor haar zorgde, want nog dezelfde avond is Ginger bevallen van 5 mooie pups. De man heeft haar en de pups enkele dagen in de gaten gehouden en eten gegeven en uiteindelijk is de hele familie naar het asiel gebracht. Ginger heeft laten zien dat ze een fantastische moeder is. Het is een heel lief, zorgzaam, schoon en rustig hondje.

-

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Terrier (mix)
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 7 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief