Lucia

 
Beschrijving:

Lieve Lucia.

Het is eind december 2021 :Met dikke buik en hoogzwanger wordt ze aangeleverd op ons asiel. Geen plaats, alles overvol maar we hebben toch een fijne warme plek gecreëerd waar ze in alle rust kon bevallen.

Iedereen hoopvol en ze lag daar onder camerabewaking. Uitgerekend op kerstavond, toen iedereen in Spanje druk was met voorbereiden van zo ongeveer de belangrijkste avond van het jaar "kerstavond", dienen de pups zich aan.

Onze kerstdiners laten we voor wat ze zijn. We zetten alles op alles en haasten ons naar het asiel. Het werd een lange avond met complicaties waardoor we in allerijl met haar naar de kliniek moesten...????. Ondanks alle moeite en snel handelen, hebben niet alle pups het gered. Voor de moeder kiezen we Lucia als naam.

Ze is blind aan één oog maar haar licht straalt door haar overgebleven puppy’s. Deze zijn intussen allemaal geadopteerd, Terwijl moedertje nog steeds achter de tralies zit te wachten en bij iedere bezoeker die binnenkomt hoopt dat zij eindelijk ook een gouden mandje krijgt…MAG ZE BIJ JOU??

Filmpjes:
Lucia, de brave ietwat schuchtere moederhond.
De knappe moederhond, Lucia

 
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Marsha is zoooo liefLinks

Advertentie


dogs 5%